TEDESCHI, Paola
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.432
AS - Asia 4.515
EU - Europa 3.777
SA - Sud America 696
AF - Africa 107
OC - Oceania 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 15.542
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.227
SG - Singapore 1.916
IT - Italia 1.561
CN - Cina 1.284
BR - Brasile 565
DE - Germania 460
HK - Hong Kong 455
UA - Ucraina 447
GB - Regno Unito 302
VN - Vietnam 244
FR - Francia 223
TR - Turchia 215
FI - Finlandia 160
SE - Svezia 159
RU - Federazione Russa 119
CA - Canada 93
MX - Messico 92
IN - India 83
PL - Polonia 79
ID - Indonesia 67
NL - Olanda 61
AR - Argentina 53
ZA - Sudafrica 51
ES - Italia 44
BE - Belgio 42
BD - Bangladesh 33
JP - Giappone 32
LT - Lituania 28
IQ - Iraq 25
PH - Filippine 21
EC - Ecuador 20
DZ - Algeria 19
KR - Corea 19
IR - Iran 16
PK - Pakistan 16
AT - Austria 14
IE - Irlanda 14
CO - Colombia 13
PE - Perù 13
AU - Australia 11
MA - Marocco 10
CH - Svizzera 9
EG - Egitto 9
PT - Portogallo 9
SA - Arabia Saudita 9
TH - Thailandia 9
VE - Venezuela 9
CZ - Repubblica Ceca 8
MY - Malesia 8
PY - Paraguay 8
RO - Romania 8
CL - Cile 7
UZ - Uzbekistan 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
IL - Israele 6
JO - Giordania 6
UY - Uruguay 6
OM - Oman 5
TW - Taiwan 5
BG - Bulgaria 4
DK - Danimarca 4
DO - Repubblica Dominicana 4
HR - Croazia 4
KE - Kenya 4
KZ - Kazakistan 4
MD - Moldavia 4
PA - Panama 4
PS - Palestinian Territory 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
GE - Georgia 3
GR - Grecia 3
LB - Libano 3
NG - Nigeria 3
SN - Senegal 3
TN - Tunisia 3
AL - Albania 2
AZ - Azerbaigian 2
CR - Costa Rica 2
KH - Cambogia 2
KW - Kuwait 2
PR - Porto Rico 2
TT - Trinidad e Tobago 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BS - Bahamas 1
CG - Congo 1
CM - Camerun 1
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
GD - Grenada 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
HN - Honduras 1
HU - Ungheria 1
JM - Giamaica 1
Totale 15.530
Città #
Singapore 1.170
Ashburn 808
Beijing 498
Jacksonville 475
Hong Kong 452
Chandler 432
Fairfield 368
Santa Clara 360
Woodbridge 323
Houston 242
Ferrara 209
Wilmington 197
Los Angeles 179
Nanjing 173
Seattle 153
Izmir 144
Dallas 133
Cambridge 127
Ann Arbor 125
Milan 124
Munich 114
Princeton 112
New York 109
Ho Chi Minh City 85
Warsaw 71
Mexico City 65
Shanghai 62
São Paulo 62
Hanoi 60
Buffalo 54
San Diego 52
Bologna 51
Rome 51
Jakarta 50
Boardman 49
Frankfurt am Main 45
Bremen 44
London 42
Nanchang 42
Turku 39
Hefei 38
Shenyang 38
Addison 37
Stockholm 36
Chicago 35
Montreal 35
Changsha 31
Denver 31
San Jose 30
Toronto 30
Redwood City 29
Tianjin 29
Boston 27
Hebei 27
Brooklyn 26
Helsinki 26
Johannesburg 26
Chennai 25
Poplar 25
Tokyo 25
Jiaxing 23
Moscow 23
Padova 23
San Francisco 23
Atlanta 22
Auburn Hills 22
Catania 22
Council Bluffs 22
Washington 22
Jinan 20
Orem 20
Rio de Janeiro 20
The Dalles 20
Verona 19
Ankara 18
Belo Horizonte 18
Brussels 18
Falkenstein 18
Palermo 18
Amsterdam 16
Florence 16
Phoenix 16
Norwalk 15
Rimini 15
Baghdad 14
Guangzhou 14
Modena 14
Zhengzhou 14
Blida 12
Brasília 12
Naples 12
Reggio Calabria 12
San Mateo 12
Da Nang 11
Mumbai 11
Reggio Emilia 11
Cainta 10
Manchester 10
Redondo Beach 10
Vienna 10
Totale 9.215
Nome #
Valorisation of seafood processing waste as bio-adsorbent material for water remediation 263
Re-cultivation of Neochloris oleoabundans in exhausted autotrophic and mixotrophic media: the potential role of polyamines and free fatty acids 239
Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and NMR Characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 229
Bioaccessibility and HPLC-MS/MS chemical characterization of phenolic antioxidants in Red Chicory (Cichorium intybus) 223
Anticancer Activity of Aqueous Extracts from Asparagus officinalis L. Byproduct on Breast Cancer Cells 211
Ortica (Urtica dioica): Utilizzi alimentari e fitoterapici. 209
Analytical Traceability of Melon (Cucumis Melo Var Reticulatus): Proximate Composition, Bioactive Compounds, and Antioxidant Capacity in Relation to Cultivar, Plant Physiology State, and Seasonal Variability. 203
HPTLC-AMD e HPAEC-PAD: tecniche a confronto per la caratterizzazione di carboidrati di inetresse agroalimentare 202
In vitro bioaccessibility, transepithelial transport and antioxidant activity of Urtica dioica L. phenolic compounds in nettle based food products 197
Antioxidant and antiinflammatory effects of epilobium parviflorum, melilotus officinalis and cardiospermum halicacabum plant extracts in macrophage and microglial cells 196
Antioxidant capacity of trans-resveratrol dietary supplements alone or combined with the mycotoxin beauvericin 193
Caratterizzazione e sviluppo di un lievito madre 192
Il riso del Delta del Po: biodiversità e caratteristiche nutrizionali. 189
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 184
Random amplified polymorphic DNA (RAPD) fingerprint and antioxidants profile as markers for Tropea red onion (Allium cepa L.) authenticity 184
Metabolite profiling of flavonols and in vitro antioxidant activity of young shoots of wild Humulus lupulus L. (hop) 184
ELETTROFORESI 183
Influence of Saccharomyces cerevisiae wine strains on total antioxidant capacity 177
Fungitoxicity of lyophilized and spray-dried garlic extracts 176
Preliminary evaluation of insecticide resistance in a strain of musca domestica (diptera: Muscidae) from an intensive chicken farm of Northern Italy 175
Morphophysiological analyses of Neochloris oleoabundans (Chlorophyta) grown mixotrophically in a carbon-rich waste product 171
Licopene, betacarotene e i vegetali del benessere 164
Aceto balsamico tradizionale: un prodotto italiano di qualità 161
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera. 158
Aglio bianco: composizione chimica e biofunzionale in relazione al periodo di conservazione 157
Chemometrical characterization of four Italian rice varieties based on genetic and chemical analyses 152
Chemical and genomic combined approach applied to the characterization and identification of Italian Allium sativum L. 148
Caratterizzazione chimico-nutrizionale di varietà di pomodoro da industria. 147
Insecticidal activity and fungitoxicity of plant extracts and components of horseradish (Armoracia rusticana) and garlic (Allium sativum) 147
Termoterapia e coltura in vitro per il risanamento e conservazione dell’aglio 147
Chemotype and genotype combined analysis applied to tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) analytical traceability 145
Analisi del pattern proteico di Arachis hypogea mediante elettroforesi capillare. 144
Nematicidal Activity of Allylisothiocyanate from Horseradish (Armoracia rusticana) Roots Against Meloidogyne incognita. 144
Ethanol-based garlic extract prevents malignant evolution of non-invasive breast tumor cells induced by moderate hypoxia 144
Aspetti chimici e sicurezza nell’impiego degli integratori alimentari. 142
Composition and content of seed flavonoids in forage and grain legume crops 141
Genotype and chemotype profile analysis of Tropea red onion (Allium cepa) 141
Determinazione di residui metallici nelle pere. Influenza sull’impatto ambientale. 140
Le caratteristiche chimico-fisiche del prodotto coltivato nelle terre della provincia reggiana” in “Anguria Reggiana: Tradizione, terre e qualità 140
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera 140
Composizione chimica e capacità antiossidante totale di chirimoyo e avocado. 137
Antioxidant Activity of Resveratrol Diastereomeric Forms Assayed in Fluorescent-Engineered Human Keratinocytes 136
Saccharomyces cerevisiae wine strains differing in copper resistance exhibit different capability to reduce copper content in wine 135
Prodotti tipici italiani: Cipolla dolce rossa di Tropea. Natural1, 107, 32-38. 134
Total Serum Antioxidant Capacity in Healthy Normal Weight and Asymptomatic Overweight Adults 133
Automated multiple development method for determination of glycerol produced by wine yeasts 132
Influence of Saccharomyces cerevisiae wine strains on total antioxidant capacity 131
Il cocomero: caratteristiche nutrizionali e salutistiche 131
Approccio analitico per lo studio di nuovi alimenti funzionali. 129
L’aglio un alimento funzionale 128
Alimenti per la prima infanzia 126
Landscape and biodiversity: the case of red cichory 126
Natural health: caratterizzazione di oli vegetali 125
Caratterizzazione di varietà di riso italiano 124
Aspetti chimici e funzionali degli oli vegetali 123
Approccio metodologico per la ricerca di marker di qualità in aceti balsamici 122
Caratterizzazione di varietà di melone in funzione dell’epoca di raccolta. 121
Biological activity of new bioactive steroids deriving from biotransformation of cortisone 120
Alimenti per la prima infanzia 120
Composizione bromatologico-nutrizionale di varietà di soia 120
Un alimento funzionale: La Soia 119
HPLC-UV/Vis-APCI-MS/MS Determination of Major Carotenoids and Their Bioaccessibility from "Delica" (Cucurbita maxina) and "Violina" (Cucurbita moschata) Pumpkins as Food Traceability Markers 119
Effects of garlic extract on breast tumor cells: a phenotype dependent modulation of morphology, cell cycle and invasive potential 117
Vino e resveratrolo: una review 117
Impiego dell’elettroforesi capillare per l’identificazione ed il dosaggio di isoflavoni. 117
Microbial biofertilizers and algae‐based biostimulant affect fruit yield characteristics of organic processing tomato 117
Determinazione di resveratrolo e 3-O-b-D-glucopiranoside nei vini mediante elettroforesi capillare. 114
Organismi geneticamente modificati: implicazioni agroalimentari. 114
Evoluzione delle ammine biogene nel gorgonzola piccante. 114
Los vinos y su capacidad antioxidante. Nuevo método de medida. 113
Approccio metodologico per la valutazione di aceti balsamici 113
Resveratrol content and antioxidant capacity of italian wines. 112
Vino e resveratrolo: una review. 112
Ricerca di metalli pesanti in prodotti per la prima infanzia. 112
Effects of Microencapsulated Ferulic Acid or Its Prodrug Methyl Ferulate on Neuroinflammation Induced by Muramyl Dipeptide 110
Determinazione rapida di steroli e vitamina E in oli alimentari tramite GC-MS. 108
Determinazione di residui metallici nelle pere. influenza sull’impatto ambientale. 108
Mitochondrial transcriptional study of the effect of aflatoxins, enniatins and carotenoids in vitro in a blood brain barrier model 107
Variazione nel contenuto di nutrienti di riso brasiliano in relazione ai trattamenti tecnologici industriali. 106
Compared use of HPLC and FZCE for cluster analysis of triticum spp and for the identification of T. durum adulteration 105
Impiego dell’elettroforesi capillare per l’identificazione ed il dosaggio di isoflavoni 104
The Effect of Different Storage Conditions on Phytochemical Composition, Shelf-Life, and Bioactive Compounds of Voghiera Garlic PDO 101
Caratterizzazione chimico-fisica di nuove varietà di cartamo (Chartamus tinctorius) in coltura tradizionale e biologica 101
Caratterizzazione chimico –nutrizionale di nuove varietà ibridi di cartamo (Chartamus tinctorius) in coltura tradizionale e biologica. 101
Caratterizzazione di prodotti di frazionamento del mais ottenuti con nuovi processi tecnologici. 100
A comparative study of the analysis of antioxidant activities of liquid foods employing spectrophotometric, fluorimetric, and chemiluminescent methods. 99
Influence of Saccharomices cerevisiae strains on wine total antioxidant capacity evaluated by photochemiolumunescence. 98
Indagine sulla composizione amminoacidica e lipidica di semi oleaginosi (Girasole). 98
Il progetto pomodoro a Ferrara 97
Agronomic response of sunflower subjected to biochar and arbuscular mycorrhizal fungi application under drought conditions 96
Valutazione della resistenza al rame in ceppi di Saccharomyces cerevisiae. 95
EVALUATION OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON CHEMICAL COMPOSITION AND BIOACTIVE COMPOUNDS OF VOGHIERA GARLIC PDO 94
Effect of wood distillate copncentrations on wheat (Triticum durum Desf.) seed germination and development under salinity stress: a preliminary Petri dish test 93
Caratterizzazione di varietà di melone in funzione dell’epoca di raccolta 93
Effects of Garlic on Breast Tumor Cells with a Triple Negative Phenotype: Peculiar Subtype-Dependent Down-Modulation of Akt Signaling 90
Tracciabilità di sostanze naturali antiossidanti del vino. 90
Caratterizzazione del resveratrolo e del potere antiossidante dei vini italiani 88
Caratterizzazione di varietà di riso italiano. 88
Cytoprotection assessment against mycotoxins on HepG2 cells by extracts from Allium sativum L 88
L’aglio: un alimento funzionale. 87
Totale 13.690
Categoria #
all - tutte 75.606
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 2.144
Totale 77.750


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021824 0 0 0 0 0 128 38 149 61 190 166 92
2021/20221.109 48 137 47 106 83 43 34 49 52 78 146 286
2022/20231.090 115 34 57 113 188 161 47 91 128 11 89 56
2023/2024870 56 88 52 24 57 137 36 45 14 53 74 234
2024/20253.206 68 91 305 174 389 220 113 183 416 413 423 411
2025/20264.854 897 384 692 1.033 1.402 446 0 0 0 0 0 0
Totale 15.732