BONETTI, GIANPIERO
BONETTI, GIANPIERO
Dipartimento di Scienze della vita e biotecnologie
Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and NMR Characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena
2015 Davide, Bertelli; Maietti, Annalisa; Giulia, Papotti; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Riccardo, Graziosi; Brandolini, Vincenzo; Maria, Plessi
Genotype and chemotype profile analysis of Tropea red onion (Allium cepa)
file con accesso da definire2012 Tedeschi, Paola; Russo, M. T.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Cefaly, V.; Maietti, Annalisa; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo
Il cocomero: caratteristiche nutrizionali e salutistiche
file con accesso da definire2012 Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo; Pacchioli Maria, Teresa
In vitro bioaccessibility, transepithelial transport and antioxidant activity of Urtica dioica L. phenolic compounds in nettle based food products
2016 Bonetti, Gianpiero; Tedeschi, Paola; Meca, Giuseppe; Bertelli, Davide; Mañes, Jordi; Brandolini, Vincenzo; Maietti, Annalisa
Le caratteristiche chimico-fisiche del prodotto coltivato nelle terre della provincia reggiana” in “Anguria Reggiana: Tradizione, terre e qualità
file con accesso da definire2012 Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo
Licopene, betacarotene e i vegetali del benessere
file con accesso da definire2013 Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo
Metabolite profiling of flavonols and in vitro antioxidant activity of young shoots of wild Humulus lupulus L. (hop)
2017 Maietti, Annalisa; Brighenti, Virginia; Bonetti, Gianpiero; Tedeschi, Paola; Pio Prencipe, Francesco; Benvenuti, Stefania; Brandolini, Vincenzo; Pellati, Federica
Prodotti tipici italiani: Cipolla dolce rossa di Tropea. Natural1, 107, 32-38.
file con accesso da definire2011 Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Maietti, Annalisa; Toselli, Anna Maria; Cavicchioni, Giorgio; Brandolini, Vincenzo; Cefaly, V.; Di Sanzo, R.; Russo, M. t.
Random amplified polymorphic DNA (RAPD) fingerprint and antioxidants profile as markers for Tropea red onion (Allium cepa L.) authenticity
file con accesso da definire2014 Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Maietti, Annalisa; Brandolini, Vincenzo
Stinging nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive in egg pasta: Enrichment and bioaccessibility of Lutein and β-carotene
2018 Marchetti, Nicola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo; Cavazzini, Alberto; Maietti, Annalisa; Meca, Giuseppe; Mañes, Jordi
Studio di Urtica dioica come nuovo alimento funzionale
2016 Bonetti, Gianpiero
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and NMR Characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena | 2015 | Davide, Bertelli; Maietti, Annalisa; Giulia, Papotti; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Riccar...do, Graziosi; Brandolini, Vincenzo; Maria, Plessi | |
Genotype and chemotype profile analysis of Tropea red onion (Allium cepa) | 2012 | Tedeschi, Paola; Russo, M. T.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Cefaly, V.; Maietti, Annalisa; Bonett...i, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Il cocomero: caratteristiche nutrizionali e salutistiche | 2012 | Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo; Pacchioli Maria, Te...resa | file con accesso da definire |
In vitro bioaccessibility, transepithelial transport and antioxidant activity of Urtica dioica L. phenolic compounds in nettle based food products | 2016 | Bonetti, Gianpiero; Tedeschi, Paola; Meca, Giuseppe; Bertelli, Davide; Mañes, Jordi; Brandolini, ...Vincenzo; Maietti, Annalisa | |
Le caratteristiche chimico-fisiche del prodotto coltivato nelle terre della provincia reggiana” in “Anguria Reggiana: Tradizione, terre e qualità | 2012 | Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Licopene, betacarotene e i vegetali del benessere | 2013 | Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Metabolite profiling of flavonols and in vitro antioxidant activity of young shoots of wild Humulus lupulus L. (hop) | 2017 | Maietti, Annalisa; Brighenti, Virginia; Bonetti, Gianpiero; Tedeschi, Paola; Pio Prencipe, France...sco; Benvenuti, Stefania; Brandolini, Vincenzo; Pellati, Federica | |
Prodotti tipici italiani: Cipolla dolce rossa di Tropea. Natural1, 107, 32-38. | 2011 | Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Maietti, Annalisa; Toselli, Anna Maria; Cavicchioni, Giorgio...; Brandolini, Vincenzo; Cefaly, V.; Di Sanzo, R.; Russo, M. t. | file con accesso da definire |
Random amplified polymorphic DNA (RAPD) fingerprint and antioxidants profile as markers for Tropea red onion (Allium cepa L.) authenticity | 2014 | Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Maietti, Annalisa; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Stinging nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive in egg pasta: Enrichment and bioaccessibility of Lutein and β-carotene | 2018 | Marchetti, Nicola; Bonetti, Gianpiero; Brandolini, Vincenzo; Cavazzini, Alberto; Maietti, Annalis...a; Meca, Giuseppe; Mañes, Jordi | |
Studio di Urtica dioica come nuovo alimento funzionale | 2016 | Bonetti, Gianpiero |