Sfoglia per Rivista ZUCKERINDUSTRIE SUGAR INDUSTRY
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice.
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso
Cooling crystallization of raw juice.
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison
file con accesso da definire2002 Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani
Near Infrared Spectroscopy Utilization for Sugar products Analytical Control
file con accesso da definire1987 G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; P., Goberti
New proposal for sucrose crystallization from raw juice.
file con accesso da definire2003 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi
Unconventional cooling crystallization
file con accesso da definire1988 G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice. | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of raw juice. | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison | 2002 | Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano | file con accesso da definire |
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry | 1999 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Near Infrared Spectroscopy Utilization for Sugar products Analytical Control | 1987 | G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; P., Goberti | file con accesso da definire |
New proposal for sucrose crystallization from raw juice. | 2003 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi | file con accesso da definire |
Unconventional cooling crystallization | 1988 | G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile