Beet raw juice has been microfiltered and softened and then put through a chromatographic separation process using a SMB pilot plant. The results of trials are presented and discussed, with particular point to the peculiar composition and shapes of crystals obtained

Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice.

VACCARI, Giuseppe;TAMBURINI, Elena;SGUALDINO, Giulio;
2001

Abstract

Beet raw juice has been microfiltered and softened and then put through a chromatographic separation process using a SMB pilot plant. The results of trials are presented and discussed, with particular point to the peculiar composition and shapes of crystals obtained
Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11392/1209045
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 7
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 7
social impact