BERGANTIN, CATERINA

BERGANTIN, CATERINA  

Dipartimento di Scienze Chimiche e Farmaceutiche (attivo dal 01/01/2012 al 31/12/2022)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bioaccessibility and HPLC-MS/MS chemical characterization of phenolic antioxidants in Red Chicory (Cichorium intybus) 2017 Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Tedeschi, Paola; Brando...lini, Vincenzo; Marchetti, Nicola
Caratterizzazione chimica di zucca e radicchio a tutela di prodotti tipici del Delta del Po 2020 Bergantin, Caterina
Combined strategies of analytical techniques and biochemical methods for the characterization of bioactive components in vegetable matrices 2018 Marchetti, Nicola; Cavazzini, Alberto; Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Feriotto, Giordana...; Mischiati, Carlo file con accesso da definire
HPLC-UV/Vis-APCI-MS/MS Determination of Major Carotenoids and Their Bioaccessibility from "Delica" (Cucurbita maxina) and "Violina" (Cucurbita moschata) Pumpkins as Food Traceability Markers 2018 Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Font, Guillermina; Manyes, Lara; Marchet...ti, Nicola
Insights into Structure-Bioaccessibility Relationships of Polyphenols in Red Chicory by HPLC-MS/MS 2017 Marchetti, Nicola; Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Pasti, Luisa; Cavazzini, Alberto file con accesso da definire
Insights into structure-bioaccissibility relationships of polyphenols in red chicory by HPLC-MS/MS 2017 Marchetti, Nicola; Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Maietti, Annalisa; Bergantin, Caterina file con accesso da definire
Rationale behind the optimum efficiency of columns packed with new 1.9 μm fully porous particles of narrow particle size distribution 2016 Catani, Martina; Ismail, O. H.; Cavazzini, Alberto; Ciogli, A.; Villani, C.; Pasti, Luisa; Bergan...tin, Caterina; Cabooter, D.; Desmet, G.; Gasparrini, F.; Bell, D. S.