This post is a summary of recently published results concerning the investigation of wine-making by-products by synergistic use of high-performance thin-layer chromatography (HPTLC) and high-performance liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD)

Synergy between HPTLC and HPLC-DAD for the investigation of wine-making by-products

Tatiana Bernardi
;
Olga Bortolini;Alessandro Massi;Gianni Sacchetti;Massimo Tacchini;Carmela De Risi
2019

Abstract

This post is a summary of recently published results concerning the investigation of wine-making by-products by synergistic use of high-performance thin-layer chromatography (HPTLC) and high-performance liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD)
2019
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Post (Science & Wine blog).pdf

accesso aperto

Descrizione: versione pre print
Tipologia: Pre-print
Licenza: PUBBLICO - Pubblico con Copyright
Dimensione 383.06 kB
Formato Adobe PDF
383.06 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
ciencia-e-vinho_com_SITO.pdf

accesso aperto

Descrizione: versione editoriale
Tipologia: Full text (versione editoriale)
Licenza: PUBBLICO - Pubblico con Copyright
Dimensione 891.94 kB
Formato Adobe PDF
891.94 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in SFERA sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11392/2417556
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact