This post is a summary of recently published results concerning the investigation of wine-making by-products by synergistic use of high-performance thin-layer chromatography (HPTLC) and high-performance liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD)
Synergy between HPTLC and HPLC-DAD for the investigation of wine-making by-products
Tatiana Bernardi
;Olga Bortolini;Alessandro Massi;Gianni Sacchetti;Massimo Tacchini;Carmela De Risi
2019
Abstract
This post is a summary of recently published results concerning the investigation of wine-making by-products by synergistic use of high-performance thin-layer chromatography (HPTLC) and high-performance liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD)File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Post (Science & Wine blog).pdf
accesso aperto
Descrizione: versione pre print
Tipologia:
Pre-print
Licenza:
PUBBLICO - Pubblico con Copyright
Dimensione
383.06 kB
Formato
Adobe PDF
|
383.06 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
ciencia-e-vinho_com_SITO.pdf
accesso aperto
Descrizione: versione editoriale
Tipologia:
Full text (versione editoriale)
Licenza:
PUBBLICO - Pubblico con Copyright
Dimensione
891.94 kB
Formato
Adobe PDF
|
891.94 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in SFERA sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.