Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Rationale behind the optimum efficiency of columns packed with new 1.9 μm fully porous particles of narrow particle size distribution 2016 Catani, Martina; Ismail, O. H.; Cavazzini, Alberto; Ciogli, A.; Villani, C.; Pasti, Luisa; Bergan...tin, Caterina; Cabooter, D.; Desmet, G.; Gasparrini, F.; Bell, D. S.
Insights into Structure-Bioaccessibility Relationships of Polyphenols in Red Chicory by HPLC-MS/MS 2017 Marchetti, Nicola; Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Pasti, Luisa; Cavazzini, Alberto file con accesso da definire
Insights into structure-bioaccissibility relationships of polyphenols in red chicory by HPLC-MS/MS 2017 Marchetti, Nicola; Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Maietti, Annalisa; Bergantin, Caterina file con accesso da definire
Bioaccessibility and HPLC-MS/MS chemical characterization of phenolic antioxidants in Red Chicory (Cichorium intybus) 2017 Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Tedeschi, Paola; Brando...lini, Vincenzo; Marchetti, Nicola
Combined strategies of analytical techniques and biochemical methods for the characterization of bioactive components in vegetable matrices 2018 Marchetti, Nicola; Cavazzini, Alberto; Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Feriotto, Giordana...; Mischiati, Carlo file con accesso da definire
HPLC-UV/Vis-APCI-MS/MS Determination of Major Carotenoids and Their Bioaccessibility from "Delica" (Cucurbita maxina) and "Violina" (Cucurbita moschata) Pumpkins as Food Traceability Markers 2018 Bergantin, Caterina; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Font, Guillermina; Manyes, Lara; Marchet...ti, Nicola
Caratterizzazione chimica di zucca e radicchio a tutela di prodotti tipici del Delta del Po 2020 Bergantin, Caterina
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile