Sfoglia per Autore TAMBURINI, Elena
Assorbimento di mono-e oligosaccaridi in cristalli di saccarosio. Variazioni d'abito e relazione con spettri RX di polveri.
file con accesso da definire1998 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; G., Vaccari; G., Mantovani; Tamburini, Elena
Variazioni strutturali e morfologiche nella crescita del saccarosio indotte da mono- e oligosaccaridi e betaina.
file con accesso da definire1999 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Tamburini, Elena; G., Vaccari; G., Mantovani
Contribution of kestoses (fructo-oligosaccharides) to the morphological modification of sucrose crystal
file con accesso da definire1999 Vaccari, G; Sgualdino, G; Tamburini, Elena; Dosi, E; Mantovani, G; Aquilano, D.
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano
Cooling crystallization of raw juice.
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
Cooling crystallization of microfiltered raw juice.
file con accesso da definire1999 G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
NIR measurement of nitrogen content in beet leaves
file con accesso da definire1999 Dosi, E; Tamburini, Elena; Tosi, S; Casoni, R; Lunghi, D; Vaccari, G.
On the relationship between morphological and structural modifications in sucrose crystals grown in the presence of tailor-made additives:effect of mono-and oligosaccharides.
file con accesso da definire2000 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice.
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso
Detection of oligosaccharides in sugar products using planar chromatography
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Lodi, G; Tamburini, Elena; Tosi, S.
In-line control and automatic management of industrial crystallisation using NIR technique
file con accesso da definire2002 Vaccari, G; Tamburini, Elena; Tosi, S; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison
file con accesso da definire2002 Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
Automatic Management of Sucrose Cooling Crystallization Based on Near-Infrared Spectroscopy.
file con accesso da definire2003 Tamburini, Elena; G., Vaccari; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi
Near-infrared spectroscopy: a tool for monitoring submerged fermentation processes using an immersion optical-fiber probe
file con accesso da definire2003 Tamburini, Elena; Vaccari, G.; Tosi, S.; Trilli, A.
New eco-friendly proposal for the crystallization of beet raw juice.
file con accesso da definire2003 G., Vaccari; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi; K., Urbaniec
Assessment of In-Line Near-Infrared Spectroscopy for Continuous Monitoring of Fermentation Processes
file con accesso da definire2003 S., Tosi; M., Rossi; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; A., Amaretti; D., Matteuzzi
New proposal for sucrose crystallization from raw juice.
file con accesso da definire2003 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi
Automatic management of sucrose cooling crystallisation based on near-infrared spectroscopy
file con accesso da definire2003 Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; Tosi, S; Sguadino, G; Bernardi, T.
In-line Control and Automatic Management of Industrial Crystallizations using NIR Technique
file con accesso da definire2003 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assorbimento di mono-e oligosaccaridi in cristalli di saccarosio. Variazioni d'abito e relazione con spettri RX di polveri. | 1998 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; G., Vaccari; G., Mantovani; Tamburini, Elena | file con accesso da definire |
Variazioni strutturali e morfologiche nella crescita del saccarosio indotte da mono- e oligosaccaridi e betaina. | 1999 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Tamburini, Elena; G., Vaccari; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Contribution of kestoses (fructo-oligosaccharides) to the morphological modification of sucrose crystal | 1999 | Vaccari, G; Sgualdino, G; Tamburini, Elena; Dosi, E; Mantovani, G; Aquilano, D. | file con accesso da definire |
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry | 1999 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of raw juice. | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of microfiltered raw juice. | 1999 | G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
NIR measurement of nitrogen content in beet leaves | 1999 | Dosi, E; Tamburini, Elena; Tosi, S; Casoni, R; Lunghi, D; Vaccari, G. | file con accesso da definire |
On the relationship between morphological and structural modifications in sucrose crystals grown in the presence of tailor-made additives:effect of mono-and oligosaccharides. | 2000 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice. | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso | file con accesso da definire |
Detection of oligosaccharides in sugar products using planar chromatography | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Lodi, G; Tamburini, Elena; Tosi, S. | file con accesso da definire |
In-line control and automatic management of industrial crystallisation using NIR technique | 2002 | Vaccari, G; Tamburini, Elena; Tosi, S; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison | 2002 | Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
Automatic Management of Sucrose Cooling Crystallization Based on Near-Infrared Spectroscopy. | 2003 | Tamburini, Elena; G., Vaccari; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi | file con accesso da definire |
Near-infrared spectroscopy: a tool for monitoring submerged fermentation processes using an immersion optical-fiber probe | 2003 | Tamburini, Elena; Vaccari, G.; Tosi, S.; Trilli, A. | file con accesso da definire |
New eco-friendly proposal for the crystallization of beet raw juice. | 2003 | G., Vaccari; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi; K., Urbaniec | file con accesso da definire |
Assessment of In-Line Near-Infrared Spectroscopy for Continuous Monitoring of Fermentation Processes | 2003 | S., Tosi; M., Rossi; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; A., Amaretti; D., Matteuzzi | file con accesso da definire |
New proposal for sucrose crystallization from raw juice. | 2003 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi | file con accesso da definire |
Automatic management of sucrose cooling crystallisation based on near-infrared spectroscopy | 2003 | Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; Tosi, S; Sguadino, G; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
In-line Control and Automatic Management of Industrial Crystallizations using NIR Technique | 2003 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi | file con accesso da definire |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile